Fotka týdne 0.2 --> VYHODNOCENí a fotka týdne 0.3

3. listopadu 2008 v 16:28 | Hannah Fan
Ahoj EmilyFanáci,

Jakpak se mate? Mam tu druhy vyhodnocení fotky tydne

A suvereni vytezkou je tahle fotenka.


A je tu dalsi davka Mitchela Mussa.





1)

2)

3)

4)


5)
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Fotka týdne 0.3??

1 14.3% (15)
2 3.8% (4)
3 31.4% (33)
4 48.6% (51)
5 1.9% (2)

Komentáře

1 Kakyna tvoje SBéčko který tě lafuje:-*A nikdy se tě nevzá ....Má tě upa mocinky ráda :-*.... Si upa hafo mega moc nej sbénko který mám.. Kakyna tvoje SBéčko který tě lafuje:-*A nikdy se tě nevzá ....Má tě upa mocinky ráda :-*.... Si upa hafo mega moc nej sbénko který mám.. | Web | 3. listopadu 2008 v 17:04 | Reagovat

3

2 Lucsynka tvoje SBénko ktoré ta mooocinky halloweensky lowujee Lucsynka tvoje SBénko ktoré ta mooocinky halloweensky lowujee | Web | 3. listopadu 2008 v 18:26 | Reagovat

3 je nej

3 Petulka SB které tě moooc LáFujeee Petulka SB které tě moooc LáFujeee | Web | 3. listopadu 2008 v 19:35 | Reagovat

4

4 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 4. listopadu 2008 v 14:51 | Reagovat

Ahoj.Píšu jen abys věděla že sem tu byla :)

5 Celene SB Celene SB | Web | 4. listopadu 2008 v 16:06 | Reagovat

hlasuju pro 4

6 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 4. listopadu 2008 v 18:13 | Reagovat

Ale tak jo že celkem se dá co u tebe? =)

7 Lucsynka tvoje SBénko ktoré ta mooocinky moooc lowujeeeee Lucsynka tvoje SBénko ktoré ta mooocinky moooc lowujeeeee | Web | 4. listopadu 2008 v 21:14 | Reagovat

Ahojky SB ja jenom tak abys vedela ze sem tady byla

8 miss miley♥SB♥ miss miley♥SB♥ | Web | 5. listopadu 2008 v 19:49 | Reagovat

3 je nej

9 Hannah Montana Hannah Montana | Web | 5. listopadu 2008 v 19:59 | Reagovat

ahoj chceš spřátelit??

10 smile smile | Web | 5. listopadu 2008 v 20:44 | Reagovat

Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se

ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a

desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem

zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni

vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe

promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam

.Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z

Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli

tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena

Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik

Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu

11 smile smile | Web | 5. listopadu 2008 v 20:44 | Reagovat

Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se

ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a

desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem

zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni

vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe

promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam

.Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z

Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli

tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena

Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik

Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu.

12 smile smile | Web | 5. listopadu 2008 v 20:44 | Reagovat

Tady ti neco posilam.Kdyz prave zacinas cist tohle neprestavej nebo se

ti stane neco spatneho .jmenuji su Daisy,je mi 7let mam blond vlasy a

desive oci.Nemam nos a usi jsem mrtva.Pokud tohle neposles 15 lidem

zjevim se dnes vecer u tve postele s nozem a zabiju te.tohle neni

vtip!Neco dobreho se ti stane v 15:22-nekdo ti zavola nebo k tobe

promluvi a rekne MILUJU TE!!! P.S: NEPORUS TO....Sorry ze ti to posilam

.Posilam to ze strachu .Ne o sebe ale o sve blizke.Tento dopis pochazi z

Venezuely byl vyslan aby zmenil tvuj zivot a udelal te stastnejsi.Posli

tento dopis 20 lidem do 96 hodin.Zmeny se dockas do 5 dnu.Alena

Kovarikova ktera to poslala 22 lidem v losovani vyhralka automobil .Erik

Prazak ktery tomuto dopisu neuveril do 5 dnu dostal rakovinu...

13 Terka-Hannah Montana-th Terka-Hannah Montana-th | Web | 7. listopadu 2008 v 15:15 | Reagovat

ahoj,na mém blogu do článku upoutávka na 3.sérii si napsala že se mnou klidně spřátelíš platí to ještě?

14 Celene SB Celene SB | Web | 8. listopadu 2008 v 14:03 | Reagovat

Ahoj eSBénko, přečti si prosím u mě tento článek: http://ctyrysestry.blog.cz/0811/i-m-happy

Dozvíš se, proč jsem nic nepřidávala a nepsala ti komentáře

15 kikuSQa..:) kikuSQa..:) | Web | 8. listopadu 2008 v 16:52 | Reagovat

aaoj nechceš sa prihlásiť do mojho SONBU v mojom blogu o miley??www.miley-cyrus-miley.blog.cz:):)mas velku pravdepodobnost ze tvoja hviezda vyhraa.)dakujeem.)

16 Celene SB Celene SB | Web | 8. listopadu 2008 v 18:05 | Reagovat

Ahojky eSBénko, mám new desing, přijď ho prosím okomentovat

17 Andy Andy | Web | 8. listopadu 2008 v 19:05 | Reagovat

čau můžu se tě zeptat  kolik ti je let???mě je 8,jo a jestli........už nic tak čau a máš to tu hezkýýýýýýý

18 niki niki | Web | 10. listopadu 2008 v 15:04 | Reagovat

hoj jak je?

19 niki niki | Web | 10. listopadu 2008 v 20:11 | Reagovat

tky t ode DOCELA :( a co skola a co kluci??powidej :D mas icq??

20 Babinka :D (niki) Babinka :D (niki) | Web | 11. listopadu 2008 v 6:57 | Reagovat

to mi powídej :D jo mue icko je 395513058 ja sem si te pridala tak ti me pls tky :D :P

21 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 11. listopadu 2008 v 7:15 | Reagovat

Ahoj jak je?

22 Ahoj Ahoj | Web | 11. listopadu 2008 v 19:43 | Reagovat

ahojky obcházím sb jak jde život?

23 Nicole Nicole | E-mail | Web | 11. listopadu 2008 v 20:40 | Reagovat

4!!!!! Jo a obcházím SB! Jak se máš??? xD

24 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 13. listopadu 2008 v 19:35 | Reagovat

Ahojky jen pisám abys věděla že sem tu byla =)

25 slepička→Tvoje SBééé slepička→Tvoje SBééé | Web | 14. listopadu 2008 v 8:09 | Reagovat

(¯`•.•´¯) (¯`•.•´¯)

*`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´

¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ º° ¤ Love You! •.¸¸.•´¯`•.¸¸.☆♡

╬♥═╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬

╬═♥╬

╬♥═╬♥´¨)

¸.-´¸.-♥´¨) ¸.-♥¨)

(¸.-´ (¸.-` ♥♥´¨) ♥.-´¯`-.- ♥☆(◕‿◕)♡☆•.¸¸.•´¯`•.¸¸.✿

*`•.¸(¯`•.•´¯)¸.•´ ♡♡

¤ º° ¤`•.¸.•´ ¤ º° ¤ I LOVE YOU

pošli to všem svým SB♥ aby věděli že je máš ráda :-*

p.S-TAKY SE OZVI...:)

26 TerrQa - your Sbénko! TerrQa - your Sbénko! | Web | 16. listopadu 2008 v 11:27 | Reagovat

Ahoj, u mě hodnocení SB!

27 K@tušQa K@tušQa | Web | 16. listopadu 2008 v 13:48 | Reagovat

Ahoj,koukni na můj blogís..máme podobnej design ! :)

28 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 16. listopadu 2008 v 18:50 | Reagovat

No nic moc jinak je dobrý no že se zítra nejde do školy =) A co ty??? x)

29 Verunka-Tvoje SB :-* Verunka-Tvoje SB :-* | Web | 17. listopadu 2008 v 10:12 | Reagovat

Ahoj celkem dlouho sem tu nebyla tak zdrawííím x)

30 Ahoj Ahoj | Web | 17. listopadu 2008 v 12:58 | Reagovat

ahojy prosím hlasujte pro Ahoj a Raty tadyyyyyyyyyyyyyyy

díky moc

http://jajik-super.blog.cz/0811/1-kolo-sondm

31 LoVe♥♥MaQinka → Sw€€T.Girl ←tvééé Sbééškoo LoVe♥♥MaQinka → Sw€€T.Girl ←tvééé Sbééškoo | Web | 17. listopadu 2008 v 16:05 | Reagovat

peknej klučík mas u me diplomek zatim paa..

32 kikushka kikushka | Web | 17. listopadu 2008 v 16:44 | Reagovat

ahojky na mím blogu je bleskovka a promin za reklamu

33 LoVe♥♥MaQinka → Sw€€T.Girl ←tvééé Sbééškoo LoVe♥♥MaQinka → Sw€€T.Girl ←tvééé Sbééškoo | Web | 18. listopadu 2008 v 1:05 | Reagovat

ahoojik ja se mam fajn a co ty?

34 Celene SB Celene SB | Web | 18. listopadu 2008 v 14:57 | Reagovat

Ahoj,oblíhám moje milované SB♥♥♥♥

Jsi moje oblíbené SB a tento řetězák pošli taky svým SB♥♥♥♥

Pokuď nemáš čas SB to pochopí♥♥♥♥

Nezapomínej však že taky máš nekoho v srdci♥ tak jestli to je tvoje SB tak nepouruš tento retězák!!!♥♥♥♥♥

Pošli tohle všechno svým SBnkům aby byli rádi že je máš rád/a♥♥♥

35 slepička→Tvoje SBééé slepička→Tvoje SBééé | Web | 19. listopadu 2008 v 9:04 | Reagovat

ahojky, máš u mně malý dáreček por SB

36 LaDy_BiUsHQáá LaDy_BiUsHQáá | Web | 6. července 2009 v 11:41 | Reagovat

podla mna 5

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama